OS FRITVALG

Frit valg af maskinpark

Uanset hvilken maskinpark I har, kan Classroom+ understøtte dette. Da Classroom+ er en browserbaseret løsning, kan den bruges på alt fra Chromebook til Macbook. Det betyder også, at på skoler hvor eleverne selv har deres egne computere, er der mulighed for en løsning der passer til alle. Elever og lærere kan anvende alt fra Windows til Linux.

Frit valg af browser system

Operativsystemerne til elevernes computere er heller vigtigt.  Til vores løsning, vil man kunne bruge Windows 10, Windows 11, Chromebook, Mac OS, og Linux. Vores egen anbefaling er Linux, da det er baseret på open source, og dermed mere tryg for børnenes data

classroom+ maskinpark
os2borgerPC

Device management

For at sikre, at computeren har en forholdsvis fast styring, anbefaler vi OS2BorgerPC, som har fuld kontrol over hvordan enheden er sat op, konfigureret og hvilke applikationer, der er tilføjet. På denne måde kan en central styring af sikkerhed sikre børnenes data.

Hvis man går den vej, så kan vi garantere en sikker og nem løsning for skolerne.

Det er også muligt at styre computerne gennem en VPN adgang, og derved sørge for at computeren kun få adgang til nettet gennem en proxy-server, der sørger for at man ikke kan det man ikke må. Vi snakker med jer om ønskerne og finder en løsning.

På vores webinar afholdt d. 8. september, blev der fremvist en demonstration af Classroom+ på en Chromebook med Linux installeret. Se den her.