SIKKERHED OG HOSTING

classroom+

Sikker brug af Classroom+

Sikkerhed og privatliv er vigtigt. Derfor er Classroom+ designet til at efterleve GDPR-lovgivningen. Classroom+ kan installeres:

  • I jeres datacenter
  • Hos jeres foretrukne samarbejdspartner
  • Eller hos os som en SaaS tjeneste

Ligegyldig hvordan så forbliver data i jeres kontrol.

Sikkerhed indbygget i løsningen

Vi har fokus på sikkerhed og kvalitet for øje. Sikkerhed bør være en central del af dine IT-indkøb. Der er flere vinkler at fokusere på i forhold til IT-sikkerhed, herunder software, hardware, netværk, brugeranvendelse og ikke mindst lovgivning.

SOFTWARE – UDVIKLET MED SIKKERHED

Classroom+ er designet til at være tilgængelig når du har brug for det. Vores udvikling indeholder flere sikkerhedselementer, såsom automatiske pipeline og tests, code review, samtidig med at alt er open source, hvilket reducerer usikkerheden om “behind-the-scenes” processer betydelig.

HARDWARE – HOSTING

Hvis I vælger vores SaaS tjeneste får I nye muligheder for at skifte ud og restore applikationer, og vi kan hurtigere skalere målrettet efter jeres behov.

LOVGIVNING

Datatilsynet har kritiseret skolernes brug af Chromebooks og særligt Google Workspace for Education i forhold til manglende klarhed for dataflow og risikoen for overvågning af skolebørnenes digitale adfærd.

Vi tilbyder et alternativ og en exitstrategi.

DRIFT OG SUPPORT 

Vi garanterer høj oppetid og fuldt ansvar for løsningen – dermed sikrer vi funktionaliteten. Vi kan desuden levere en forudsigelig drift uden utidige nye funktioner og opdateringer, der kan forstyrre læringsgangen. 

Vi vil i samarbejde med jer udarbejde dokumentation, driftshåndbog og FAQ håndtering, så i selv kan levere first level support, og så står vi selvfølgelig klar med second level support.